L’Associació Salvem el Poble en contra del traçat del Quart Cinturó

El passat 30 de juliol es va publicar al BOE el traçat del projecte sobre el Quart Cinturó, una via que preveu unir Terrassa, Sabadell i Granollers, passant molt a prop del municipi de Palau-solità i Plegamans.

El termini per presentar les al·legacions, que inicialment era de 30 dies hàbils, s’ha ampliat fins al 9 d’octubre gràcies a les pressions i demandes per part dels ajuntaments dels municipis afectats, com Palau-solità i Plegamans, Sabadell o Terrassa. Durant aquest període, tant ajuntaments com associacions i ciutadans poden presentar les seves al·legacions al traçat del Quart Cinturó.

L’Associació Salvem el Poble té planejat redactar les seves pròpies al·legacions al projecte, així com contactar amb altres associacions contràries al Quart Cinturó per crear un front comú. De la mateixa manera, es recolliran signatures i s’organitzaran actes per fer pressió i mostrar el nostre desacord davant d’aquest traçat que fa perillar els boscos del nostre municipi i del seu voltant.

A més, de la mateixa manera que l’associació organitzarà activitats de protesta en contra del Quart Cinturó, actualment està treballant en possibles alternatives viables que farien innecessària la construcció d’aquesta via.

En els propers dies, s’informarà dels passos que està seguint l’associació i es publicaran les seves al·legacions. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans (www.palauplegamans.net), que conté diversos enllaços amb informació addicional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: