Aprovació final del PTMB

En la redacció final del PTMB, signat per el Conseller Nadal el passat 27 d’abril, es recullen propostes de l’Associació Salvem el Poble.
Que sigui el poble de Palau el que decideixi quines han de ser les zones verdes protegides, i hem de destacar com a molt positives l’augment d’aquestes zones verdes.
Que el traçat del ferrocarril que en un principi havia de creuar el parc de l’Hostal del Fum, s’ubiqui en un altre lloc proper. Lloc que beneficia igualment els industrials (per la proximitat al Polígon Riera de Caldes), però que no suposa un dany per al medi ambient. I que potencia el nou traçat alternatiu del IV Cinturó.
El PTMB preveu la redacció d’un Pla Director de la Zona Agroforestal del Vallès. Aquest Pla permetrà que la comarca del Vallès continuï tenint una zona d’aquestes característiques i que els pagesos de la comarca tinguin garantida la seva explotació i la seva forma de vida.
L’Associació Salvem el Poble continuarà treballant amb el mateix criteri que ha calat en la redacció final del PTMB, per tal que quedi reflectit en el futur POUM de Palau-solità i Plegamans. POUM, que ha de tenir com a prioritat compactar per sobre de densificar el territori.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: