Èxit de convocatòria a la xerrada de la plataforma Salvem el Poble

Uns 100 habitants de Palau-solità i Plegamans van assistir a la xerrada informativa organitzada per l’Associació Salvem el Poble, aquest dilluns 30 de novembre de 2009.

A la xerrada van intervenir en Joan Mellado, president de la plataforma, que va explicar els passos fets fins ara i va agrair la col·laboració desinteressada dels ciutadans i dels comerços locals. En Joan Payola, membre de la comissió tècnica de la plataforma, va explicar les contradiccions i les mitges veritats sobre el PTMB que ens van explicar els tècnics redactors de la Generalitat de Catalunya.

En el seu torn, en Joan Saborido, president de l’associació Via Vallès, va explicar les deficiències en infraestructures que patim al Vallès, va justificar el canvi de traçat de la via del IV Cinturó, passant pels polígons industrials, i va manifestar les bones intencions del PTMB, però que aquest no concreta cap calendari d’execució de les infraestructures previstes. Armando Manzanera, president de l’Associació de veïns de Can Canyameres de Sentmenat, va explicar les actuacions fetes al seu poble i va expressar la necessitat de tenir una sola veu, formada per tota la gent de la comarca del Vallès, per tal de poder comunicar-se amb la Generalitat.

Seguidament, els assistents a la xerrada van poder veure un vídeo creat per en Toni Terri, membre de l’Associació Salvem el Poble. Aquest vídeo presentava els camps i boscos de Palau-solità i Plegamans, així com les seves tradicions, i l’amenaça del PTMB sobre el municipi. Finalment, en Josep Maria Catalán, vicepresident de l’Associació Salvem el Poble, va resumir les demandes de l’associació i va demanar la col·laboració de tots els assistents per aconseguir el poble que volem.

Des de la plataforma s’anuncia que s’estan preparant més mobilitzacions, amb una manifestació prevista pel mes de gener.

1 Response so far »

  1. 1

    josep lluis said,

    É obvi que aquests del Via Vllès estan defensant el Pla Territorial, el Quart Cinturó i totes les infrastrucutres previstes. No se què pintaven aquesta gent en el debat.


Comment RSS · TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: