140 persones participen a la segona caminada popular en contra del Pla Territorial

Uns 140 habitants de Palau-solità i Plegamans i Sentmenat han participat a la segona caminada i bicicletada popular pels camps i boscos afectats pel Pla Territorial Metropolità de Barcelona, aquest diumenge 8 de novembre.

Aquesta Pla, promogut per la Generalitat de Catalunya, afecta a terrenys protegits agrícoles i forestals del municipi i pretén transformar-los en preventius, pas previ per poder ser transformats en urbanitzables per un pla director, sense que l’ajuntament pugui fer res per evitar-ho.

Des del primer moment l’Associació Salvem el Poble ha mostrat el seu total rebuig a aquest Pla, que vol transformar l’actual poble de 14.000 habitants en una ciutat de 50.000 habitants, i està organitzant diverses activitats per conscienciar la població, que majoritàriament s’hi està mostrant en contra.

La caminada ha acabat amb un esmorzar a l’era de la Masia de Can Capella, punt de trobada entre els veïns de Can Canyameres, de Sentmenat, i els de Palau-solità i Plegamans.

Al final de la caminada s’ha fet saber que el proper dia 20 de novembre, l’Associació Salvem el Poble ha organitzat una assemblea pública oberta a tots els veïns, per explicar tots els passos fets fins ara (reunions amb partits polítics, al·legacions presentades, mobilitzacions previstes, …) i s’explicaran les accions a fer en el futur.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: