L’Associació SALVEM EL POBLE presenta el seu manifest

Els membres de l’Associació SALVEM EL POBLE han redactat un manifest que conté els punts de desacord amb el PTMB i les alternatives que proposa l’associació.

Aquest manifest és la base de les al·legacions presentades contra el PTMB i serà la nostra carta de presentació en les futures reunions amb els dirigents polítics.

MANIFEST ASSOCIACIÓ SALVEM EL POBLE

1 Response so far »

 1. 1

  maria josé said,

  No se si pot ajudar com a futura al·legació, però buscant en L’Estatut d’Autonomia de Catalunya 2006, he trobat el següent argument en relació a les COMPETÈNCIES LOCALS (extreta literalment).
  ARTICLE 84. COMPETÈNCIES LOCALS
  Aquest Estatut garanteix als municipis un nucli de competències pròpies que han d’ésser exercides per aquestes entitats amb plena autonomia, subjecta només a control de constitucionalitat i de legalitat.
  Els governs locals de Catalunya tenen en tot cas competències pròpies sobre les matèries següents, en els termes que determinin les lleis:
  L’ordenació i la gestió del territori, l’urbanisme i la disciplina urbanística i la conservació i el manteniment dels béns de domini públic local.
  La planificació, la programació i la gestió d’habitatge públic i la participació en la planificació en sòl municipal de l’habitatge de protecció oficial.


Comment RSS · TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: