Es presenta una al·legació al PTMB conjunta signada per tots els partits polítics

El passat 24 de setembre es va presentar una al·legació al Pla Territorial Metropolità de Barcelona aprovada i signada per tots els partits polítics del municipi de Palau-solità i Plegamans, juntament amb l’Associació SALVEM EL POBLE.

Aquesta al·legació, redactada conjuntament amb tots els partits polítics i amb la col·laboració de l’Associació SALVEM EL POBLE, conté tots els punts que l’Associació ha defensat des del dia de la seva creació.

Aquesta al·legació és important per dos fets. El primer és que demostra que el consens polític és possible i que el PTMB va més enllà d’una determinada ideologia política. El segon fet és que és una prova de la credibilitat i la veracitat de l’Associació SALVEM EL POBLE, que durant aquests últims mesos ha estat durament criticada per certs grups polítics i ciutadans.

Malgrat tot el que s’ha aconseguit fins ara, l’Associació SALVEM EL POBLE considera que aquest pas només és el principi i que cal continuar lluitant per defensar els drets del municipi de Palau-solità i Plegamans.

Informe al.legacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: