Recollida de signatures

El passat 24 de juliol, els representants de l’Associació SALVEM EL POBLE van anar al Registre General del Departament de Política Territorial i Obres Públiques per presentar les 3700 firmes que l’associació ha recollit en els últims deu dies per mostrar el seu desacord davant del nou Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB).

Sens dubte, aquest xifra no s’hauria aconseguit sense l’ajuda de totes aquelles persones que, sense formar part de l’associació, s’han interessat per la nostra causa i ens han ajudat en la tasca informativa i de recollida de signatures. Des d’aquí volem donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat, així com també agrair la dedicació i entrega de tots els membres de la nostra associació, sense els quals no hauria estat possible tot el que hem aconseguit fins ara.

Malgrat que el termini per presentar al·legacions individuals sobre el PTMB ha expirat, aquelles persones que no hagin signat encara ho poden fer. A més a més, la tasca de l’Associació SALVEM EL POBLE no s’acaba només en la recollida de signatures, sinó que també s’encarregarà de l’organització de diferents actes (manifestacions, caminades…) per fer ressò dels seus objectius.

4 Respostes so far »

 1. 1

  josep lluis said,

  Hola. Felicitacions per la vostra tasca.
  Jo visc a Gallecs i m’he assabentat per casualitat de la vostra “moguda”.
  Pertanyo a la Plataforma per a la Defensa de Gallecs(http://salvemgallecs.blogspot.com). I com ja sabeu una part de Gallecs és del municipi de Palau.
  Ja he informat a la resta de la Plataforma de la vostra existència. Nosaltres hem presentat al·legacions al pla territorial contra les infrastructures de transport previstes i el creixement urbanístic al voltant de Gallecs i el corredor verd Gallecs-Gallifa.
  Ens agradaria poder quedar amb vosaltres i parlar-ne.

  Salutacions

  • 2

   Núria Broto said,

   Bon dia Josep Lluís,

   Disculpa el retard en la resposta però hem estat de vances. Hem parlat amb el grup i ens agradaria que quedéssim per parlar de com podem col·laborar i de la problemàtica que tenim en comú. Podeu fer una proposta del dia i hora de la reunió (a ser possible a partir de les 19/20h.).

   Salutacions

 2. 3

  josep lluis said,

  Hola. Ja he parlat amb en Joan Mellado per convidar-vos al debat que farem el dia del festival Salvem Gallecs. Visiteu el nostre blog i trobareu el cartell i progarma: http//:salvemgallecs.blogspot.com

 3. 4

  Pedro Ortega said,

  Desde Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía, vamos a apoyar ´Salvem el Poble´.
  Pueden contar con nosotros para todo lo que necesiten.


Comment RSS · TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: